Terug naar de startpagina van de Digitale Provincie Fryslân
     

Agenda

 
Home
Fryslân digitaal
Agenda
Gastenboek
Uw eigen site op DPF
Over DPF
   
   

 

 

Hieronder treft u een actueel overzicht van alle agendapunten en evenementen die door de deelnemers van de Digitale Provincie Fryslân zijn ingevoerd.

17-12-2017

Kerstconcert Oldehovekapel in MFC Ons Huis - St.Annaparochie

Ijs en weder dienende kunt u vanaf 15.00 uur weer genieten van romantische walsen en vrolijke polka's. Ook de traditionele kerstmuziek zal deze zondagmiddag niet ontbreken. Het programma zal weer bol staan van muzikale kerstgeschenken. Uw komst naar Sint Annaparochie zien we weer graag tegemoet. Donateurskaart Oldehovekapel 2017 is dan geldig.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl

 

14-1-2018

Nieuwjaarsconcert Oldehovekapel in Tytsjerk

Zondagmiddag 14 januari 2018 luiden wij vanaf 15.00 uur het nieuwe jaar graag samen met u in met een sprankelend nieuwjaarsconcert in Yn ‘e Mande te Tytsjerk. Wij hopen u daar, met een muzikaal programma vol sprankelende polka's en walsen, persoonlijk een voorspoedig 2018 te kunnen toewensen. Graag tot ziens in het nieuwe jaar! Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl

 

19-4-2018

Egerländer klanken bij Vrouwen van Nu in It Maskelyn Hurdegaryp

Deze donderdagavond verzorgen de muzikanten van de Oldehovekapel de muzikale omlijsting van een gezellige avond in It Maskelyn te Hurdegaryp bij de Vrouwen van Nu. Organisatie: Vrouwen van Nu - Hurdegaryp. Besloten optreden.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl

 

22-4-2018

Oldehovekapel met Egerländer voorjaarsklanken in Tytsjerk

Met ons jaarlijkse voorjaarsconcert, vol prille polka's en frisse walsen, wensen wij u voor de komende zomerperiode vele zonnige dagen toe. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in Dorpshuis Yn 'e Mande te Tytsjerk. Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl

 

2-9-2018

Egerländer Oldehovekapel verzorgt concert in Zeijen

Voor de 1e zondag in september staat de Oldehovekapel in 2018 te boek in Zeijen. Organisator Ruud van Didden, samen met Bé en Mientje Speelman heeft ons uitgenodigd om dan een gezellig optreden te verzorgen in Café/Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen. Het voorprogramma begint om 13.30 uur. Vanaf 14.00 uur kunt u genieten van de Egerländer klanken van de Oldehovekapel. Uw komst zien we ook in Zeijen graag tegemoet.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl

 

21-10-2018

Egerländer Oldehovekapel Najaarsconcert Tytsjerk

Op deze zondagmiddag in oktober 2018 bruist het vanaf 15.00 uur weer in Yn 'e Mande te Tytsjerk van onze Egerländer en Böhmische polka's en walsen. Natuurlijk ontvangen wij u allen graag in deze sfeervolle ambiance dat op donderdagavond ook ons repetitielokaal is. Graag tot ziens bij ons Najaarsconcert 2018! Uw donateurskaart 2018 is dan geldig.

Kijk op onze site: http://www.oldehovekapel.nl