Terug naar de startpagina van de Digitale Provincie Fryslân
     

Uw eigen site op DPF

 
Home
Fryslân digitaal
Agenda
Gastenboek
Uw eigen site op DPF
Over DPF
   
   

 

 

Wordt ook een bewoner van de Digitale Provincie Fryslân!

In alle vak- en hobbybladen vindt u steeds vaker artikelen die gaan over Internet en de geweldige mogelijkheden die Internet u kan bieden. Steeds vaker ziet u in advertenties en op de televisie een Internet- of E-mailadres vermeldt. Internet heeft een vaste plaats veroverd tussen alle andere vormen van communicatie die we al kennen. Vroeg of laat ontkomt ook u er niet aan dat u zich zult moeten gaan verdiepen in de mogelijkheden die Internet biedt. Voor uw bedrijf, uw vereniging of omdat uw kinderen er op school mee te maken krijgen.

Belangrijke woorden bij het beschrijven van Internet zijn communicatie en informatie. Naast natuurlijk E-mail speelt hierbij een website een belangrijke rol. Met een eigen website kunt u informatie aanbieden, aan iedereen die daarvoor belangstelling heeft. Met een eigen website bent u niet alleen een reiziger, maar ook een bewoner van deze digitale wereld geworden. Voor de inwoners van Fryslân is daarom de Digitale Provincie Fryslân gemaakt.

Voor het maken van een eigen website was tot voor kort een redelijke hoeveelheid technische kennis nodig. Mensen die een eigen website hadden en onderhielden waren vaak jongen mensen die vele uurtjes achter hun PC doorbrachten. Een normaal gesprek met hen voeren zonder technische termen, was bijna onmogelijk. Gelukkig is dat niet meer nodig. De Digitale Provincie Fryslân is uitgerust met een hulpmiddel waarmee iedereen, van 8 tot 88, zonder dat technische kennis noodzakelijk is, een eigen website kan maken en onderhouden. Dit hulpmiddel heet MyriadM.

Hoe wordt ook u een bewoner van de Digitale Provincie Fryslân?

Het beheer van de Digitale Provincie Fryslân is in handen van MyriadM BV. Onderaan deze pagina vindt u een knop 'AANMELDEN'. Als u daar klikt komt u in een scherm van MyriadM BV waarin u in drie stappen een aantal gegevens wordt gevraagd. Nadat u deze gegevens hebt ingevuld kunt u gelijk aan de slag met uw eigen website. Vanaf dat moment bent u een bewoner geworden van de Digitale Provincie Fryslân.

Na uw aanmelding ontvangt u een E-mail met uw wachtwoord. Bovendien is deze E-mail uw factuur. Deze factuur mag u binnen 30 dagen betalen. Maar dat hoeft niet. Als uw betaling na 30 dagen niet binnen is wordt uw website weer verwijderd. U kunt het dus geheel vrijblijvend 30 dagen proberen.

De abonnementskosten voor gebruik van het product MyriadM zijn voor de instanthouding en hosting van alle pagina's op de Digitale Provincie Fryslân en bedragen slechts 10 euro (excl. BTW) per maand. Het abonnement is telkens per jaar opzegbaar.

Het team van de Digitale Provincie Fryslân heet u hartelijk welkom als bewoner van deze digitale wereld.